• Eduard Chereji, organizatorul UNTOLD și Neversea, a vorbit despre modul în care ai putea intra la festivaluri anul acesta
  • Chereji propune ca pentru a intra la festival să te testezi pentru Covid-19 sau să arăți dovada vaccinării
  • O altă metodă de a intra la festival, propusă de organizatorul evenimentelor, este de a arăta dovada anticorpilor, în cazul în care ai fost infectat cu SARS-CoV-2

Vaccinarea și testarea rapidă sunt cele două soluții cheie pentru organizarea marilor festivaluri din acest an. Asta dacă autoritățile vor accepta propunerea celor care se ocupă de UNTOLD și Neversea.

Eduard Chereji, organizatorul evenimentelor, a propus câteva metode pentru intrarea la festivaluri: „Propunem trei metode: testare PCR sau testare rapidă, dovada vaccinării pentru cei care sunt vaccinați sau se vor vaccina și dovada anticorpilor, pentru cei care au trecut prin această boală“.

Astfel, Chereji propune ca persoanele să se testeze la intrarea la eveniment, în fiecare zi a festivalului, „pentru că în felul acesta am reduce riscurile aproape în totalitate. E important de știut că nu există realmente nicio măsură care să elimine în proporție de 100% orice fel de risc de infecție, dar noi trebuie să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a reveni oarecum la o normalitate pe care cu toții ne-o dorim. Nu e complicat, pentru că participarea la festival presupune o serie de reguli“.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Pe lângă planul de restartare, care include soluțiile menționate anterior, organizatorul UNTOLD a precizat că, la discuțiile cu autoritățile din această săptămână, se va pune accent și pe „nevoia realizării unui grup condus la nivelul primului ministru care să poată aviza cât mai rapid propunerile pe care le avem noi. Și avem nevoie și de acea compensare pentru pierderile pe care industriile le-au suferit, atât noi, cât și industria HoReCa, în ultimul an“.