• Lumea filmului s-a adaptat repede la pandemia de Covid-19
  • Actorii sunt înlocuiţi de manechine pentru scenele de tandreţe
  • Actorii sunt testaţi des şi folosesc apă de gură înainte să se sărute
  • Ultimul episod din serialul „All Rise” a fost filmat pe Zoom

2020 este anul care a adus atat de multe schimbări în vieţile noastre din cauza pandemiei. Şi a trebuit să ne adaptăm noii normalităţi. Aşa a făcut şi lumea filmului.

Nu mai e un secret că multe dintre filme vor fi lansate pe platformele de streaming, însă asta nu e tot. Filmările au loc în moduri inedite, care să-i ţină la distanţă pe actori.

De exemplu, pentru săruturile din serialul „The Bold and the Beautiful”, actorii foloseau manechine. Pentru că rezultatul nu a fost pe placul lor, producătorii au decis ca scenele de tandreţe să aibă loc între oameni care chiar sunt împreună şi în viaţa reală. Un fel de dubluri cuplate pe bune.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Să nu mai vorbim de sărutul cu o oglindă şi editarea scenei sau de testările pentru filmul „Supranatural”, care aveau loc de 3 ori pe săptămână. O altă metodă, puţin mai simplă e dezinfectarea cu apă de gură.

Există și un serial care a putut să profite din plin de pandemie. E vorba de „Anatomia lui Gray”. Sezonul 17 al serialului este despre pandemia de Covid-19. Şi pentru că au adus realitatea pe platourile de filmări, toate măsurile de protecţie sunt respectate. Acesta nu e însă singurul serial care a adus realitatea în film. Ultimul episod al serialului „All Rise” a fost filmat integral, pe Zoom.