• Apple a șters Fortnite din App Store în luna august
  • Motivul a fost legat de faptul că utilizatorii efectuau plăți direct către Epic Games
  • Jocul poate fi de acum folosit și pe iPhone-uri, prin browserul Safari

Celebrul joc Fortnite revine pentru utilizatorii de iPhone. Aplicația a fost ștearsă de Apple în luna august, însă acum a fost găsită rezolvarea.

Nu se instalează aplicația însă. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma GeForce Now de la Nvidia. Este similară cu Youtube-ul, în sensul că jocurile sunt transmise prin streaming.

Astfel, vei putea să te joci nu numai Fortnite, ci și alte jocuri disponibile. Vestea proastă este că pentru a te juca ai nevoie de un controller. Un gamepad similar cu cele de pe consolă. Cel puțin momentan pentru că Nvidia spune că va lansa și o versiune prin care să poți controla totul pe ecran cu degetul.

Recomandări

BUCUREȘTI, INUNDAT DE PLOI
COLDPLAY CERE O HUIDUIALĂ ADECVATĂ
ACORD DE SECURITATE ÎNTRE SUA ȘI UCRAINA
CUM E VREMEA
TRANSFER LA „SALA DE CORECȚIE"
AM BANI DE DAT, LA MALL DE CONSUMAT

Sunt peste 750 de jocuri disponibile cu ajutorul platformei GeForce Now. Și vorbim despre jocuri care în mod normal sunt disponibile pe consolele de gaming. Inclusiv proaspăt lansatul Assassin’s Creed Valhalla. Sau League of Legends, Hitman, No Man’s Sky.

Pentru majoritatea, cel puțin momentan, este necesar un gamepad pentru a le juca. Dacă ai însă acest accesoriu, poți să te joci ca pe o consolă cu ecranul telefonului în loc de TV.