• Dame Deborah James, directoarea devenită podcaster care a strâns milioane de lire sterline în scopuri caritabile a murit.
  • A fost cunoscută mai ales pentru că și-a împărtășit lupta cu cancerul în fază terminală în cadrul popularului podcast BBC You, Me and the Big C” , pe care a început să îl prezinte în 2018.
  • James și-a detaliat cu sinceritate tratamentele, evoluția și diagnosticul pentru numeroșii ei urmăritori de pe Instagram, care au urcat de la 300.000 la 500.000 spre sfârșitul vieții sale.

Dame Deborah James, directoarea devenită podcaster care a strâns milioane de lire sterline în scopuri caritabile prin campania sa de sensibilizare a opiniei publice cu privire la cancer, a murit, scrie sky news.

James, care avea 40 de ani, a renunțat la cariera de director adjunct de școală și a început să scrie pe blog despre diagnosticul ei sub numele Bowelbabe” în 2017. Apoi a devenit editorialistă la Sun” și a lansat o carte F*** You Cancer: How to Face the Big C, Live Your Life and Still Be Yourself” .

A fost cunoscută mai ales pentru că și-a împărtășit lupta cu cancerul în fază terminală în cadrul popularului podcast BBC You, Me and the Big C” , pe care a început să îl prezinte în 2018. Alături de Lauren Mahon și de Rachael Bland, prezentatoarea de știri în direct de la BBC Radio 5, James a creat o emisiune care a fost lăudată pentru discuțiile sale intime, sincere și pline de viață despre boala sa.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Odihnește-te în pace Debs”

O declarație postată de familia sa pe Instagram sună așa: Suntem profund întristați să anunțăm moartea lui Dame Deborah James; cea mai uimitoare soție, fiică, soră, mămică. Deborah s-a stins astăzi în pace, înconjurată de familia ei.

James și-a detaliat cu sinceritate tratamentele, evoluția și diagnosticul pentru numeroșii ei urmăritori de pe Instagram, care au urcat de la 300.000 la 500.000 spre sfârșitul vieții sale.

Ea a descris modul în care starea ei de sănătate s-a deteriorat în ultimele șase luni. Ea s-a mutat la azil la domiciliu, unde dormea în majoritatea zilelor și se chinuia să meargă.

Ea a scris într-un mesaj: Am încercat totul, dar corpul meu pur și simplu nu vrea. Familia mea incredibilă [este] în jurul meu și accentul se pune pe a mă asigura că nu am dureri și pe a petrece timp cu ei.”