Dame Deborah James, starulBBC Podcast, moare la 40 de ani după o luptă de 5 ani împotriva cancerului

Dame Deborah James, directoarea devenită podcaster care a strâns milioane de lire sterline în scopuri caritabile prin campania sa de sensibilizare a opiniei publice cu privire la cancer, a murit, scrie sky news.

James, care avea 40 de ani, a renunțat la cariera de director adjunct de școală și a început să scrie pe blog despre diagnosticul ei sub numele Bowelbabe” în 2017. Apoi a devenit editorialistă la Sun” și a lansat o carte F*** You Cancer: How to Face the Big C, Live Your Life and Still Be Yourself” .

A fost cunoscută mai ales pentru că și-a împărtășit lupta cu cancerul în fază terminală în cadrul popularului podcast BBC You, Me and the Big C” , pe care a început să îl prezinte în 2018. Alături de Lauren Mahon și de Rachael Bland, prezentatoarea de știri în direct de la BBC Radio 5, James a creat o emisiune care a fost lăudată pentru discuțiile sale intime, sincere și pline de viață despre boala sa.

„Odihnește-te în pace Debs”

O declarație postată de familia sa pe Instagram sună așa: Suntem profund întristați să anunțăm moartea lui Dame Deborah James; cea mai uimitoare soție, fiică, soră, mămică. Deborah s-a stins astăzi în pace, înconjurată de familia ei.

James și-a detaliat cu sinceritate tratamentele, evoluția și diagnosticul pentru numeroșii ei urmăritori de pe Instagram, care au urcat de la 300.000 la 500.000 spre sfârșitul vieții sale.

Ea a descris modul în care starea ei de sănătate s-a deteriorat în ultimele șase luni. Ea s-a mutat la azil la domiciliu, unde dormea în majoritatea zilelor și se chinuia să meargă.

Ea a scris într-un mesaj: Am încercat totul, dar corpul meu pur și simplu nu vrea. Familia mea incredibilă [este] în jurul meu și accentul se pune pe a mă asigura că nu am dureri și pe a petrece timp cu ei.”

Exit mobile version