• Dan Bittman: Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani.
  • Dan Bittman: A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum.
  • Dan Bittman: Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost.

Solistul Dan Bittman susține că pandemia a fost programată încă de acum 10 ani, iar cifrele indică faptul că nu a fost o epidemie la nivel global, ci doar „o boală foarte nasoală”

Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000. 

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show, pe Aleph News.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord cu teoria conform căreia cineva a creat artificial această pandemie, muzicianul a spus: „Eu cred!”.

„Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a completat Dan Bittman.

Sursa citată a vorbit și despre imunologul american Anthony Fauci, unul dintre cei care au luptat cu pandemia, încă de la debutul ei.

„Eu cred că Fauci are nevoie de a treia (doză- n.red.). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a mai spus Bittman.