• Dan Bittman nu crede că numărul morţilor de Covid-19, din România, este cel real
  • Dan Bittman are şi probleme financiare: „Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist”

Fanii lui Dan Bittman s-au împărţit în două tabere, după declaraţiile făcute în ultima perioadă de artist, cu referire la pandemie. Solistul de la Holograf spune, de această dată, că nu crede că numărul morţilor de Covid-19, din România, este cel real.

„Mi-au murit ambii părinţi. Nu de Covid”

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie, pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni, de Covid-19, în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid, dar nu pot să înghit informația, fără discernământ”, a declarat Dan Bittman pentru Impact.ro.

Dan Bittman are şi probleme financiare: „Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist”

Solistul de la Holograf are şi probleme financiare din cauza pandemiei. Concerte nu mai sunt, iar parcul de distracţii pe care îl are nu poate fi deschis.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Nu deschid afacerea nici în luna mai. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg.

Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură”, a mai declarat artistul.