• Dan Byron: „E urât să dai într-un om care nu poate să mai meargă prea bine”
  • Dan Byron: „Cred că știm cu toții momentele alea când eram cumva distanțați sociali, chiar dacă eram față în față”

Dan Byron a venit la ,,Ochii pe mine!” cu gânduri de sărbătoare. Are și motive: trupa Byron aniversează în curând 10 ani de la lansarea albumului ”Perfect”!

,,Eu, de obicei sunt foarte critic la adresa sistemului și cred că asta nu este un moment bun în care să fac asta. Sistemul este destul de îngenuncheat în momentul ăsta. Nimeni se se aștepta să se întâmple treaba asta. Nimeni nu era pregătit pentru ea. Pe noi toți,  până la urmă, ne-a îngenuncheat. Știi cum e? E urât să dai într-un om care nu poate să mai meargă prea bine.”, spune Dan Byron.

Dan Byron, despre piesa care definește cel mai bine perioada prin care trecem

,,Dacă vrei o piesă care cred că se potrivește pe orice chestie care se întâmplă la ora actuală este  Consumatori de vise. Este o piesă care se leagă de noi toți, nu neapărat de sistem. Cred că știm cu toții momentele alea când eram cumva distanțați sociali, chiar dacă eram față în față. Înainte de pandemie când mergeai cu prietenii la o crâșmă și toată lumea stătea cu ochii în telefon. Aia este distanțare socială din punctul meu de vedere.”, adaugă artistul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dan Byron: ,,Eu cu niște prieteni de-ai mei când ne întâlneam înainte de starea asta de urgență – care nu mai este de urgență, dar tot nasol este – puneam telefoanele unul peste altul pe masa. Și dacă cuiva îi suna telefonul și trebuia să vorbească, plătea consumația”