Daniel Craig, Hugh Jackman și Salma Hayek, mesaje de rămas bun pentru Sir Sean Connery: „Oriunde s-ar afla, sper să existe un teren de golf”

Sean Connery, actorul care l-a interpretat pe James Bond, a murit la vârsta de 90 de ani Sursa: Stars Insider
  • Legendarul actor scoțian Sean Connery s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani.
  • Starurile de la Hollywood au reacționat prin mesaje de adio pe rețelele de socializare.
  • Daniel Craig: „El va continua să influențeze actorii și producătorii de filme deopotrivă în anii următori”.

Numeroși actori de la Hollywood au postat mesaje de adio pe rețelele de socializare după moartea lui Sean Connery. Daniel Craig, Agentul 007 din filmul „James Bond: Casino Royale”, a spus despre Sean Connery că „el a a ajutat la crearea blockbuster-ului modern” și că „Sean Connery a fost adevăratul James Bond”, potrivit The Guardian.

„El va continua să influențeze actorii și producătorii de filme deopotrivă în anii următori. Gândurile mele sunt cu familia și cu cei dragi. Oriunde s-ar afla, sper să existe un teren de golf. Sir Sean Connery va fi amintit ca Bond și multe altele. El a definit o epocă și un stil. Spiritul și farmecul pe care le-a prezentat pe ecran pot fi măsurate în mega wați; el a ajutat la crearea blockbusterului modern”, a mai scris Daniel Craig pe Twitter.

Și Hugh Jackman i-a adus un omagiu marelui actor scoțian: „Am crescut idolatrizându-l #SeanConnery O legendă pe ecrane și în afara lor”.

„Mă întristează faptul că astăzi s-a stins legendarul Sean Connery. Cel puțin a trăit până la 90 de ani. Inima mea se îndreaptă către cei apropiați ai săi. Să se odihnească în pace”, a reacționat și Salma Hayek, pe Instagram.

Sir Sean Connery a murit în somn, în casa sa din Bahamas, la vârsta de 90 de ani, în urma unei boli lungi.