• Daniel Craig e de părere că James Bond nu ar trebui să fie jucat de o femeie.
  • „De ce ar trebui ca o femeie să îl joace pe James Bond, când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, dar pentru o femeie?“ spune actorul.

Daniel Craig crede că James Bond nu ar trebui să fie jucat de o femeie.

Dezbaterea privind reinterpretarea personajului spion are loc de câțiva ani, unii fani fiind de părere că o femeie ar putea prelua cu ușurință rolul iconic. Cu toate acestea, ideea a declanșat și o reacție din partea criticilor, care fie spun că ar face personajul mai bun, fie că există modalități mai bune de a îmbunătăți reprezentarea pe ecran, scrie The Guardian.

Dacă erai curios ce părere are Craig despre subiect, ei bine actorul îți spune că „ar trebui să existe pur și simplu roluri mai bune pentru femei și actori de culoare“. A vorbit despre asta la Radio Times, unde a întrebat retoric: „De ce ar trebui ca o femeie să-l joace pe James Bond, când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, dar pentru o femeie?”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Craig se alătură astfel mai multor vedete care s-au se poziționează împotriva faptului ca James Bond să fie jucat de o femeie. În 2020, într-un interviu pentru Variety, producătorul francizei Barbara Broccoli a spus: „James Bond poate fi de orice culoare, dar el este bărbat“. Ea a explicat că ar prefera să creeze personaje noi pe care femeile să le interpreteze, decât să pună pe ecran o femeie care să joace un rol scris inițial pentru un bărbat.

Cred că ar trebui să creăm personaje noi pentru femei – personaje feminine puternice. Nu mă interesează să iau un personaj masculin și să îl interpretez o femeie. Cred că femeile sunt mult mai interesante de atât“, spunea ea.

În 2017, și Halle Berry spunea că „seria este plină de istorie … știți, poveștile lui Ian Fleming. Nu cred că poți schimba Bond cu o femeie“.

Îți reamintesc că în noul film „No Time To Die“ o vei vedea pe actrița Lashana Lynch interpretând prima femeie 007.