• Daniel Sandu și Alexandru Papadopol au fost invitații lui Vlad Craioveanu în emisiunea „Ochii pe mine!”.
  • Daniel Sandu a spus că ideea filmului „Bani negri (pentru zile albe)” a apărut în 2017, înainte de a începe colaborarea cu HBO.
  • Alexandru Papadopol a spus că faima adusă de serial constă în faptul că tot orașul este plin de bannere cu chipul său.

Daniel Sandu, regizor „Bani negri (pentru zile albe)”: „Ideea a apărut cu mulți ani înainte să încep colaborarea cu HBO. Prin 2017 am avut ocazia să le pitch-uiest niște proiecte noi și acest proiect a ieșit în evidență pentru că era singurul proiect pe comedie.

HBO l-a îmbrățișat de la bun început, i-a dat green light pentru dezvoltare. A trecut prin parcursul de un an de zile de scriere a scenariilor și apoi a primit green light pentru a intra în producție”.

Promovarea și post-producția, suprapuse pe perioada pandemiei

Filmările pentru serialul „Bani negri (pentru zile albe)” s-au terminat înainte să înceapă pandemia pe teritoriul României. Totuși, post-producția s-a suprapus cu perioada epidemiei de coronavirus.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Daniel Sandu, regizor „Bani negri (pentru zile albe)”: „Cel mai amuzant element din tot vagonul post-porducției a fost faptul că anul trecut când filmam ne gândeam că anul acesta vom fi pe covorul roșu. Acum ne mai întâlnim pe la interviuri. Au fost suspendate și ședințele foto pentru actori”.

De ce a ales să filmeze Daniel Sandu în Piatra Neamț

Daniel Sandu, regizor „Bani negri (pentru zile albe)”: „Cei de la HBO și-au exprimat intenția de a expune pe ecran zone frumoase din România. Avantajul orașului este că orașul este înconjurat de coline. Deci ai niște forme de relief cu care poți să te joci mai bine pe cameră”.

Daniel Sandu spune că primul sezon are șase episoade. Al doilea sezon al erialului se discută.

Alexandru Papadopol, despre faima adusă de serialul „Bani negri (pentru zile albe)”

Alexandru Papadopol: „Nu prea le am eu pe astea cu followers, adică nu am o pagină… Ce pot să spun este că tot orașul plin cu chipul meu”.

Alexandru Papadopol: „Feedbackul este pozitiv. Oamenilor le place foarte mult serialul. Cu barza când am filmat, am avut un cablu prins. Când te urcai, ajungeai pe scară, până la etajul doi”.

Oamenii au asemănat personajele principale din film cu Păcală și Tândală

Alexandru Papadopol: „Nu totul are implicații generale sau mitologico-populare”.