Daniela Nane: Lipsa teatrului nu înseamnă că te deprofesionalizezi, ci că lipsești publicul de bucuria de a vedea actorii pe scenă

  • Actorilor le e dor de publicul din sălile de teatru
  • Daniela Nane: Îmi e dor de public şi de energia lui
  • Daniela spune că succesul unei piese de teatru ţine de contribuţia publicului

De când nu ai mai mers la teatru? Actorii cu vechime nu se pot deprofesionaliza din cauza lipsei de a juca în faţa publicului, dar duc dorul salii pline de spectacole.

Actriţa Daniela Nane a povestit, joi seara, la „Ochii pe mine”, că nu a mai avut un spectacol la teatru de foarte mult timp. Omul trebuie să meargă la teatru pentru a-şi umple sufletul de bucurie.

Nu e vorba că te deprofesionalizezi ca actor, că la vârsta asta şi la experienţa pe care o am e greu să spui că dacă nu joc un an mă deprofesionalizez. Nu despre asta e vorba. E vorba despre bucuria pe care poţi să o ai, făcând ceea ce eşti tu menit să faci pe lumea asta, bucuria de care îi lipseşti pe cei care ar fi venit să vadă, să se bucure. Îmi e dor de public şi de energia lui”, a spus Daniela Nane, la Aleph News, în emisiunea lui Vlad Craioveanu.

Teatrul are nişte mijloace de expresie specifice şi contează foarte mult, unul dintre factorii importanţi care contribuie la succesul unei seri, al unui spectacol dintr-o seară, a unei reprezentaţii, este contribuţia publicului. Şi ştii ce e frumos? Că omul pleacă din sala de spectacol cu sufletul plin de bucurie”, a adăugat actrița la „Ochii pe mine”.