• Tyler Perry a fost inclus de Forbes pe lista miliardarilor
  • Comediantul în vârstă de 51 de ani s-a născut sărac și a trăit pe străzi o vreme
  • Se estimează că a obținut câștiguri nete de peste 1,4 miliarde de dolari începând cu 2005

Tyler Perry se bucură de modul în care oamenii explică uneori succesul său. „Îmi place când oamenii spun că provii «de jos». Înseamnă că ai fost sărac ca naiba. De asemenea, asta face succesul mai dulce“, a spus el, recent, pentru Forbes.

Și cu siguranță lucrurile s-au schimbat de-a lungul anilor. S-a născut sărac, iar acum este miliardar. Uite, pe scurt, povestea lui Tyler Perry. Crescut în sărăcie în New Orleans, Perry a abandonat liceul și a trăit pe străzi o perioadă, timp în care era dramaturg, scrie CNN.

Totuși, aceste greutăți l-au transformat într-o vedetă cu o carieră care, în cele din urmă, i-a adus statutul de magnat media și primul afro-american care deține un studio propriu, care ajută la creșterea averii sale.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

„Ceea ce deții schimbă totul. Dețin luminile. Dețin decorurile. Deci, acolo este diferența. Pentru că dețin totul, încasările mele sunt mai mari“, spune el.

Și contul său bancar arată diferit acum. Îți spun că Forbes l-a adăugat pe Perry pe lista sa de miliardari și estimează că a câștigat „peste 1,4 miliarde de dolari, venituri nete din 2005 încoace“, pe care le-a folosit pentru a cumpăra studioul și case în Atlanta, New York, Los Angeles și Jackson Hole, Wyoming, precum și două avioane.