• Actrița Teatrului Național îți povestește cum este să fii actor și să nu poți să îți interpretezi rolul pe scenă în fața spectatorilor
  • Aylin Cadîr: Actoria înseamnă să te tot ridici

Joi seară, la „Ochii pe mine!“, Vlad Craioveanu a avut-o invitată pe cântăreața și actrița Aylin Cadîr.

Actrița Teatrului Național îți povestește cum este să fii actor și să nu poți să îți interpretezi rolul pe scenă în fața spectatorilor, iar singura legătură cu trupa de la teatru să fie prin intermediul calculatorului.

Aylin Cadîr îți explică și cum au decurs pregătirile pentru piesa de teatru „Incognito“, care a avut premiera luna trecută, cu 40 de oameni în sală: „Pandemia ne-a ajutat atât cât se poate, ne-am mulat cât se poate. Te mulezi, te concentrezi numai pe text, se pierd niște lucruri, repetăm, dar pentru că aveam noi nevoie să înțelegem clar ce jucăm. Când s-a dat drumul ne-am văzut și fizic, am repetat cu mască“.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Aylin Cadîr: Actoria înseamnă să te tot ridici

Cu experiență în teatru, în filme, dar și în seriale, Aylin Cadîr îți spune câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmeze cei care sunt la început de drum în ale actoriei: „Să nu se descurajeze la prima ratare. Actoria asta înseamnă, să te tot ridici, să pornești mereu cu coloana dreaptă. E un exercițiu care durează și o viață. Să învețe mai mult actorie, actoria nu înseamnă doar să joci, trebuie să înveți până să ajungi acolo“.