• Familia lui Bruce Willis a dat aseară o veste devastatoare despre starea de sănătate a starului hollywoodian, dezvăluind că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.
  • Fiica sa, Rumer a împărtășit veștile despre starea de sănătate într-o postare sfâșietoare pe Instagram.
  • În martie anul trecut, Bruce a anunțat că va renunța la cariera de actor după ce a descoperit un diagnostic devastator.

Familia lui Bruce Willis a dat aseară o veste devastatoare despre starea de sănătate a starului hollywoodian, dezvăluind că acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Actorul din Pulp Fiction și Al cincilea element, în vârstă de 67 de ani, a luat o pauză de la actorie din luna martie a anului trecut, când familia sa a anunțat că se confruntă cu probleme.

Anunțând diagnosticul trist al îndrăgitului actor, fiica sa, Rumer, pe care o împarte cu fosta soție Demi Moore, a împărtășit veștile despre starea de sănătate într-o postare sfâșietoare pe Instagram.

Rumer a început: Familia noastră a vrut să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru revărsarea incredibilă de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit diagnosticul inițial al lui Bruce. În acest spirit, am vrut să vă oferim o actualizare despre iubitul nostru soț, tată și prieten, deoarece acum avem o înțelegere mai profundă a ceea ce experimentează. De când am anunțat diagnosticul de afazie al lui Bruce în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD). Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar. FTD este o boală crudă de care mulți dintre noi nu au auzit niciodată și care poate lovi pe oricine. Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se va schimba în anii următori. Pe măsură ce afecțiunea lui Bruce avansează, sperăm că orice atenție mediatică poate fi concentrată pentru a face lumină asupra acestei boli care are nevoie de mult mai multă conștientizare și cercetare. Bruce a crezut întotdeauna în folosirea vocii sale în lume pentru a-i ajuta pe ceilalți și pentru a sensibiliza asupra unor probleme importante, atât în public, cât și în privat. Știm în inimile noastre că – dacă ar putea astăzi – ar vrea să răspundă prin atragerea atenției la nivel mondial și conectarea cu cei care se confruntă, de asemenea, cu această boală debilitantă și cu modul în care aceasta afectează atât de multe persoane și familiile lor. Bruce a găsit întotdeauna bucurie în viață – și i-a ajutat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă același lucru. A însemnat enorm să vedem că acest sentiment de grijă a avut ecou asupra lui și asupra noastră toți. Am fost atât de mișcați de dragostea pe care ați împărtășit-o cu toții pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. Compasiunea, înțelegerea și respectul vostru continuu ne vor permite să îl ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină”, a conchis familia.”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

În martie anul trecut, Bruce a anunțat că va renunța la cariera de actor după ce a descoperit un diagnostic devastator. Bruce, în vârstă de 68 de ani, fusese diagnosticat cu afazie – o afecțiune care i-a afectat capacitățile cognitive și a luat decizia de a se retrage din activitatea cinematografică. Dezvăluind vestea fanilor pe rețelele de socializare la momentul respectiv, familia Willis a declarat că a fost o perioadă cu adevărat dificilă” pentru ei și le-a mulțumit fanilor pentru dragostea, compasiunea și sprijinul lor continuu”.

„Pentru suporterii extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să împărtășim faptul că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive”, se arată într-o declarație împărtășită pe Instagram. Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră și apreciem foarte mult dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu. Trecem prin asta ca o familie puternică și am vrut să-i informam pe fanii lui pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați pentru el. Așa cum Bruce spune mereu, „Trăiește-o” și împreună plănuim să facem exact asta.”

Postarea a fost semnată de Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn.