• Demi Lovato a dezvăluit că se identifică ca fiind o persoană non-binară
  • Vedeta a spus că anunţul a fost făcut public în semn de compasiune faţă de persoanele care se identifică ca non-binari
  • Lovato a adăugat că a ajuns la decizie „după mult timp de vindecare şi auto-reflecţie”

Demi Lovato a dezvăluit întregului internet printr-un videoclip postat pe Twitter că se identifică ca fiind o persoană non-binară şi preferă pronumele de „they/them”.

Vedeta a spus că anunţul a fost făcut public în semn de compasiune faţă de persoanele care se identifică ca non-binari, dar nu pot împărtăşi lumii acest lucru din motive de siguranţă personală.

„Simt că asta reprezintă cel mai bine fluiditatea pe care o resimt în exprimarea genului meu”, a spus Demi Lovato în videoclip.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Lovato a adăugat că a ajuns la decizie „după mult timp de vindecare şi auto-reflecţie”.

„Fac asta pentru cei care nu au reuşit să împărtăşească cine sunt cu adevărat celor dragi. Vă rog să continuaţi să trăiţi în adevărurile voastre şi să ştiţi că vă trimit multă dragoste”, a transmis Demi Lovato fanilor săi.

Vedeta s-a deschis în faţa fanilor în trecut şi a vorbit deschis despre perioadele mai puţin plăcute prin care a trecut în 2018. Demi Lovato a lansat pe canalul său de youtube „Dancing with the Devil”, o docu-serie care surprinde interviuri cu Demi, prietenii ei, membrii familiei, dar şi celebrităţi precum Elton John sau Christina Aguilera.

Ce este o persoană non-binară

Conform HealthLine, termenul de „nonbinar” poate însemna lucruri diferite pentru diferite persoane. În esenţă, este folosit pentru a descrie pe cineva a cărui identitate de gen nu este exclusiv masculină sau feminină.

Dacă cineva îţi spune că este nonbinar, este întotdeauna important să te întrebi ce înseamnă pentru el/ea a fi nonbinar. Anumite persoane care sunt non-binare îşi exprimă sexul atât ca bărbat, cât şi ca femeie, iar alţii nu le exprima nici ca bărbaţi, nici ca femei.

Non-binar poate fi, de asemenea, utilizat ca termen umbrelă, cuprinzând multe identităţi de gen care nu se încadrează în binarul masculin-feminin.

Deşi non-binarul este adesea considerat ca o idee nouă, genul nonbinar a fost înregistrat încă din anul 400 î.e.n. până în 200 d.Hr., când Hijras – oameni din India, s-au identificat ca fiind dincolo de bărbaţi sau femei.