• Sezonul 17 din „Anatomia lui Grey“ va fi despre epidemia de Covid-19.
  • „Serialul nostru are o responsabilitate“, spune Krista Vernoff, producătorul executiv.
  • Va trebui să ai răbdare până va apărea noul sezon, deoarece filmările rămân în standby din cauza pandemiei.

Ești curios ce vei vedea în sezonul 17 din „Grey’s Anatomy“? Medicii de la Spitalul Grey Sloan Memorial se pregătesc să îți împărtășească experiențe din perioada epidemiei de coronavirus de această dată. Producătorul executiv al serialului, Krista Vernoff, îți dezvăluie că drama medicală va aborda criza globală de coronavirus în cel de-al 17-lea sezon al serialului, care este și ultimul, scrie People.

„Vom aborda cu siguranță această pandemie. Nu există nicio șansă ca serialul să nu conțină ceea ce se întâmplă acum în viețile noastre“, spune ea despre sezonul următor, dezvăluind și că scenariștii serialului s-au întâlnit deja cu medicii din viața reală pentru discuții despre pandemie. „În fiecare an, venim cu medici care ne spun poveștile lor și, de obicei, povestesc experiențele cele mai amuzante sau mai nebunești“, a mărturisit Vernoff despre modul în care e scris scenariul producției.

Anul acesta, însă, ascultarea poveștilor medicilor a fost diferită: „A fost mai mult ca o terapie. Medicii vin și suntem primii oameni cu care vorbesc despre aceste experiențe. Doctorii se agită literalmente și încearcă să nu plângă, sunt palizi și vorbesc despre asta ca despre război – război pentru care nu au fost instruiți“.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Serialul are oportunitatea și responsabilitatea de a spune unele dintre aceste povești“

Vernoff a continuat mărturisind că, deși e „într-adevăr dureros“ să auzi astfel de povești tragice, este important să fie împărtășite publicului: „Simt că serialul nostru are oportunitatea și responsabilitatea de a spune unele dintre aceste povești“. 

Totuși, va trebui să ai răbdare până va apărea noul sezon, deoarece filmările rămân în standby din cauza pandemiei.