• Comentatorul politic american Tucker Carlson, gazdă a emisiunii Tucker Carlson Tonight de pe Fox News, a intrat într-o dezbatere neobișnuită, despre „bijuteriile” bărbaților.
  • Într-un teaser al unui episod viitor din emisiunea sa, Tucker Carlson va discuta despre „sfârșitul bărbaților” și despre o propunere inedită pentru a salva dispariția speciei.
  • Specialiștii avertizează că nivelul de testosteron este într-o scădere continuă la bărbați, astfel că soluția ar fi bronzatul…testiculelor.

Comentatorul politic american Tucker Carlson, gazdă a emisiunii Tucker Carlson Tonight de pe Fox News, a intrat într-o dezbatere neobișnuită, despre „bijuteriile” bărbaților. Despre bronzarea acestora, mai exact.

Pentru Fox News subiectul a părut destul de interesant pentru a apărea în emisiunea lui Tucker Carlson, care a dezbătut problema pe toate părțile, împreună cu expertul în fitness Andrew McGovern, cel care a oferit soluția salvatoare, conform The Week.

În termeni științifici, procedura s-ar numi „terapie cu lumină roșie” sau „bromeopatie”, însă moderatorul emisiunii a botezat-o deja „testicle tanning”. Pe românește, bronzarea testiculelor.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Jumătate dintre cei care ne privesc se gândesc, probabil: Cum? Ce? Bronzarea testiculelor? O nebunie!”, a recunoscut Carlson. „Totuși, eu zic altfel. Ok, e în scădere nivelul de testosteron la bărbați și nimeni nu spune nimic. De ce e nebun să găsim soluții?”, a completat jurnalistul.

„Ar fi remarcabil dacă o întreagă generație de privitori ai emisiunii lui Tucker Carlson ar rămâne sterili urmând acest sfat”, a comentat Elizabeth Spiers, amuzându-se pe teama teoriei prezentate.

Cântărețul Kid Rock a comentat, la rândul său, propunerea lui Carlson, fiind extrem de sceptic și rezervat în a se prezenta cu bărbăția la „terapie cu lumină roșie”. „Termină, omule! Bronzatul testiculelor? Gata, îmi fac formație de punk-rock și îi dau nume Testicle Tanning”, s-a amuzat Kid Rock.

Alți jurnaliști au remarcat, analizând trailerul la emisiunea lui Carlson, că acesta prezintă scene surprinzător de homoerotice. „Tucker ar fi arestat dacă ar prezenta acest clip într-o sală de clasă din Florida”, a punctat și Justin Baragona de la Daily Beast.