• Comentatorul politic american Tucker Carlson, gazdă a emisiunii Tucker Carlson Tonight de pe Fox News, a intrat într-o dezbatere neobișnuită, despre „bijuteriile” bărbaților.
  • Într-un teaser al unui episod viitor din emisiunea sa, Tucker Carlson va discuta despre „sfârșitul bărbaților” și despre o propunere inedită pentru a salva dispariția speciei.
  • Specialiștii avertizează că nivelul de testosteron este într-o scădere continuă la bărbați, astfel că soluția ar fi bronzatul…testiculelor.

Comentatorul politic american Tucker Carlson, gazdă a emisiunii Tucker Carlson Tonight de pe Fox News, a intrat într-o dezbatere neobișnuită, despre „bijuteriile” bărbaților. Despre bronzarea acestora, mai exact.

Pentru Fox News subiectul a părut destul de interesant pentru a apărea în emisiunea lui Tucker Carlson, care a dezbătut problema pe toate părțile, împreună cu expertul în fitness Andrew McGovern, cel care a oferit soluția salvatoare, conform The Week.

În termeni științifici, procedura s-ar numi „terapie cu lumină roșie” sau „bromeopatie”, însă moderatorul emisiunii a botezat-o deja „testicle tanning”. Pe românește, bronzarea testiculelor.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE
GRECII VOR LUCRA 6/7 ZILE
DE CE NE PLEACĂ TINERII DIN ȚARĂ
CÂT DE PASIONAT EȘTI DE MUNCA TA

Jumătate dintre cei care ne privesc se gândesc, probabil: Cum? Ce? Bronzarea testiculelor? O nebunie!”, a recunoscut Carlson. „Totuși, eu zic altfel. Ok, e în scădere nivelul de testosteron la bărbați și nimeni nu spune nimic. De ce e nebun să găsim soluții?”, a completat jurnalistul.

„Ar fi remarcabil dacă o întreagă generație de privitori ai emisiunii lui Tucker Carlson ar rămâne sterili urmând acest sfat”, a comentat Elizabeth Spiers, amuzându-se pe teama teoriei prezentate.

Cântărețul Kid Rock a comentat, la rândul său, propunerea lui Carlson, fiind extrem de sceptic și rezervat în a se prezenta cu bărbăția la „terapie cu lumină roșie”. „Termină, omule! Bronzatul testiculelor? Gata, îmi fac formație de punk-rock și îi dau nume Testicle Tanning”, s-a amuzat Kid Rock.

Alți jurnaliști au remarcat, analizând trailerul la emisiunea lui Carlson, că acesta prezintă scene surprinzător de homoerotice. „Tucker ar fi arestat dacă ar prezenta acest clip într-o sală de clasă din Florida”, a punctat și Justin Baragona de la Daily Beast.