• Filmele „The Batman” și „Dune”, produse de Warner Bros., vor fi lansate mai târziu față de datele anunțate inițial.
  • Cinematografia ar putea fi lovită, din nou, de pandemia de coronavirus.
  • Oamenii se feresc să mai meargă în sălile de cinema.

Premierea filmului „The Batman” a fost amânată pentru primăvara anului 2022, deși programarea inițială fusese stabilită pentru octombrie 2021. Rolul principal din „The Batman” i-a revenit lui Robert Pattinson.

De partea cealaltă, „Dune” este un film SF regizat de Dennis Villeneuve și va fi lansat în octombrie 2021 și nu în luna decembrie, potrivit BBC. „Dune” îl include pe actorul de 24 de ani Timothee Chalamet (foto articol), cel care a fost nominalizat la un premiu Oscar pentru rolul său în fimul „Call Me by Your Name”, din 2017.

Robert Pattinson, suspectat de COVID-19

Însă, compania Warner Bros. a mutat premierea filmului Matrix 4 în decembrie 2021, după ce ar fi trebuit lansat, inițial,în luna mai a acestui an.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

„The Batman” a reluat filmările la începutul lunii septembrie, dar a trebuit să se oprească din nou când un membru al echipei de producție a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Presa de specialitate nota că cel infectat ar fi fost chiar Robert Pattinson, dar acest lucru nu a fost confirmat niciodată.

Cu toate acestea, lansările acestor filme au fost decalate chiar și după ce restricțiile au fost relaxate, din cauza faptului că oamenii încă se feresc să meargă în sălile de cinema, iar multe dintre acestea au rămas închise.

Cineworld, al doilea cel mai mare lanț de cinematografie din lume, a decis, luni, să-și închidă temporar locațiile din Regatul Unit și SUA, în încercarea de a supraviețui unui colaps în industria cinematografică.