• Disneyland Paris a fost închis din 30 octombrie 2020
  • Parcul de distracții are aproximativ 17.000 de angajați
  • Ultima statistică arată că DisneyLand are aproximativ 15 milioane de vizitatori anual

Parcul Disneyland de la Paris și-a deschis azi porțile, după aproape 8 luni în care a fost transformat în centru de vaccinare. În tot acest timp, parcul a fost modernizat și are noi atracții pentru fani.

După cum a spus prim ministrul ieri, masca rămâne valabilă în exterior acolo unde există o aglomerare de persoane și este, desigur, cazul la Disney. Toți vizitatorii, inclusiv copiii de peste 6 ani, trebuie să o poarte.

Directorul Parcului a anunțat că măsuri de igienă și protecție întărite vor fi în continuare valabile peste tot – la cozi, restaurante, buticuri.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

De asemenea, parcul se deschide la doar 30% din capacitate, deci va primi zilnic doar 28.000 de persoane în loc de 40.000.

Rezervarile se fac exclusiv online pe site-ul Parcului, deci nu veți putea cumpăra biletele la ghișeu.

Ce renovări s-au făcut la Disneyland

Parcul Disney este prima atracție turistică privată din Europa, e normal că dorește să se reinventeze. Una din noile atracții este bazată pe filmul Cars, se numește Car Road Trip și oferă o călătorie pe celebra road 66. Pentru această nouă atracție au fost plantați peste 500 de arbori.

Decorurile florale au fost regândite și un spectacol nou te așteaptă – Fabrica de vise, în parcul Disney junior.

Luni se deschide și așteptatul Disney Hotel New York, fostul hotel 4 stele New York, care a fost transformat într-un templu al universului Marvel, cu fresce din Spiderman, Thor sau Iron Man.