• Soția aduce un omagiu coloanei vertebrale a familiei noastre”, în timp ce prezentatorul TV se alătură omagierii.
  • DeGeneres a intrat pe rețelele de socializare după aflarea veștii despre tragedie, postând o fotografie cu ea și Boss îmbrățișându-se.
  • Page Six a relatat că o autopsie a stabilit că moartea a fost o sinucidere și a precizat că medicul legist din Los Angeles County a închis cazul.

Stephen tWitch” Boss, DJ-ul de la The Ellen DeGeneres Show, a murit. Site-ul de divertisment TMZ a declarat că DJ-ul și dansatorul a fost găsit marți într-un hotel din Los Angeles. Page Six a relatat că o autopsie a stabilit că moartea a fost o sinucidere și a precizat că medicul legist din Los Angeles County a închis cazul.

TMZ a precizat că soția sa, Allison Holker, a contactat poliția pentru că era îngrijorată pentru soțul ei.
Cadavrul său a fost descoperit la scurt timp după aceea. Cu cea mai mare durere în suflet trebuie să vă spun că soțul meu Stephen ne-a părăsit”, a declarat Holker, potrivit mai multor instituții media.

Stephen a luminat fiecare cameră în care a pășit. El prețuia familia, prietenii și comunitatea mai presus de orice, iar a conduce cu dragoste și lumină era totul pentru el. A fost coloana vertebrală a familiei noastre, cel mai bun soț și tată și o sursă de inspirație pentru fanii săi.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat că ofițerii au răspuns marți la un apel privind moartea unui bărbat. Boss a devenit o prezență fixă în emisiunea The Ellen DeGeneres Show după ce s-a alăturat în 2014.

El a rămas în cadrul emisiunii până când aceasta s-a încheiat anul acesta. De asemenea, el a apărut în emisiunea de concurs de dans So You Think You Can Dance și a avut roluri în filmele Step Up și Magic Mike XXL.

Împreună cu soția sa, a fost gazda reality show-ului Disney’s Fairy Tale Weddings. Cuplul, care s-a căsătorit în 2013, are trei copii.

Să spunem că a lăsat o moștenire ar fi puțin spus, iar impactul său pozitiv va continua să fie resimțit”, a spus Holker în declarația sa. Sunt sigură că nu va trece o zi în care să nu-i onorăm memoria”.

DeGeneres a intrat pe rețelele de socializare după aflarea veștii despre tragedie, postând o fotografie cu ea și Boss îmbrățișându-se. Am inima frântă”, a scris ea pe Instagram. tWitch a fost dragoste și lumină pură. A fost familia mea și l-am iubit din toată inima mea. Îmi va lipsi”.