• Primul sezon al serialului Django, o adaptare liberă a filmului original, va avea 10 episoade, este filmat integral în România.
  • În satul Racoș lângă Brașov, echipa serialului a construit impresionantul decor al orașului New Babylon.
  • Primele episoade sunt regizate de Francesca Comencini.

Serialul de televiziune cu Matthias Schoenaerts în rolul principal, una dintre cele mai spectaculoase producții cinematografice europene, a început filmările în România. Serialul este o producție CANAL+ și Sky Studios realizat de Cattleya (Italia), Atlantique Productions (Franța), în colaborare Odeon Fiction, StudioCanal și Frame Film (România).

În urmă cu câteva zile au început filmările serialului de televiziune Django cu Matthias Schoenaerts în rolul principal, o superproducție europeană realizată de Cattleya – Italia (producătorii serialelor ZeroZeroZero, Gomorra și Suburra), și prestigioasa companie franceză Atlantique Productions – parte a grupului Mediawan (Borgia, Midnight Sun, The Eddy) în colaborare cu Odeon Fiction, StudioCanal și compania româneasca de producție Frame Film.

Django reimaginează pentru televiziune universul cinematografic al westernului spaghetti și personajul emblematic din celebrul film al lui Sergio Corbucci, film care a lansat cariera actorului italian Franco Nero și l-a inspirat pe Quentin Tarantino în adaptarea originală „Django Unchained”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Primul sezon al serialului Django, o adaptare liberă a filmului original, va avea 10 episoade, este filmat integral în România si va fi difuzat pe rețelele de televiziune și streaming din întreaga lume. Este cea mai mare producție de televiziune din toate timpurile realizată în România și una dintre cele mai mari producții cinematografice internaționale după Cold Mountain.

Primele episoade sunt regizate de Francesca Comencini (regizoarea serialului Gomorra), care semnează și direcția artistică a serialului, după un scenariu de Leonardo Fasoli și Maddalena Ravagli, (aceeași echipă care a creat serialele de mare succes Gomorra și ZeroZeroZero) . Cei doi au colaborat la treatmentul întregului serial cu Francesco Cenni și Michele Pellegrini, iar scriitorul american Max Hurwitz ( ZeroZeroZero, Manhunt), semnează două episoade.

Django este o producție impresionantă din a cărei echipă internațională fac parte peste 300 de tehnicieni și artiști români și europeni, aflați în acest moment în orașul Brașov, în jurul căruia se desfășoara în accest moment filmările.

Unde au loc filmările serialului Django

Filmările serialului Django au loc integral în România, din mai până în noiembrie 2021, în numeroase locații spectaculoase din țară, în jurul Brașovului, în București și în Dobrogea.

În satul Racoș lângă Brașov, echipa serialului a construit impresionantul decor al orașului New Babylon. Decorul, imaginat de scenograful Paki Meduri și construit de echipa filmului din lemn și materiale arhaice, după metode de acum mai bine de 150 de ani, cu atenție pentru detalii și grijă pentru respectarea spațiului natural, reconstituie cu acuratețe stilul epocii din Vestul Americii într-o locație fabuloasă care amintește de celebrul Grand Canyon din Arizona.