• Documentarul premiat cu Oscar Navalny” este la Aleph News sâmbătă, de la 22.55.
  • Filmul dedicat celebrului opozant rus a impresionat juriul Academiei Americane de Film.
  • Soția disidentului rus a susținut un discurs pe scena Oscarurilor.

Documentarul premiat cu Oscar „Navalny” este la Aleph News, sâmbătă, de la 22.55. Filmul dedicat celebrului opozant rus a impresionat juriul Academiei Americane de Film. Soția disidentului rus a susținut un discurs pe scena Oscarurilor.

Ai văzut ceremonia de la Los Angeles cu care începe această săptămână. Dar Oscarul îl dai și la Aleph News. Colegul meu, Răzvan Țupa îți spune mai multe.

Unde a apărut prima dată filmul de Oscar?

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Aleph a transmis în premieră în România documentarul Navalny” în mai 2022. Premiul pe care îl primește acum la Oscar este și pentru noi o confirmare că știm încotro să ne uităm după ce contează. Uite de ce e importantă acum premierea filmului.

Este o victorie incredibilă și intensă atât pentru Navalny cât și pentru toate persoanele care au lucrat la acest film. E și un semnal important că lumea vede ce eforturi sunt să lupți pentru democrație în Rusia și lumea îi sprijină pe cei care sunt îndeajuns de dârji și de curajoși încât să i se opună lui Vladimir Putin și care duc o luptă inegală cu răul care afectează acum întreaga lume și în primul rând Ucraina”, a spus Răzvan Țupa.