• Doinița Oancea: Am înțeles că există niște regizori de film care nu vor să ia în proiectele lor actori care au jucat în telenovele și seriale.
  • Doinița Oancea: Pe rețelele mele de socializare, nu șterg niciodată comentariile oamenilor.

Invitata lui Vlad Craioveanu, actrița Doinița Oancea, ne-a vorbit despre promovare și construirea imaginii, dar și despre roluri refuzate.

,,Mai greu cu nuditatea la mine. Se spune că un actor trebuie să le poată face pe toate, dar cred că am chestia asta.”, povestește Doinița.

Doinița Oancea, despre pandemie: ,,Cred că pe toți ne-a luat așa prin surprindere nebunia asta. Și am zis, hai, măi, că o să treacă repede!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Doinița Oancea: ,,Întotdeauna personajele pe care le-am interpretat aveau un suflet bun. (…) Îmi place foarte mult să joc, dar contează foarte mult cine face, ce face, de ce calitate, de ce factură.”

Doinița Oancea: ,,Hai să fiu și eu fată rea!”

,,Nu am primit niciodată propuneri să joc în filme artistice. Am înțeles că există niște regizori de film care nu vor să ia în proiectele lor actori care au jucat în telenovele și seriale. Mi-ar plăcea să am un rol și, de ce nu, negativ. Prea am avut numai roluri de fată bună, hai să fiu și eu fată rea.”

Doinița Oancea: ,,Pe rețelele mele de socializare, nu șterg niciodată comentariile oamenilor. Accept criticile și cred că, dacă sunt făcute cu scop bun sunt constructive.”

Doinița Oancea: ,,De la noi, mi-ar plăcea foarte mult să joc cu Andi Vasluianu. Îmi place naturalețea lui, felul cu care își abordează personajele.“

Doinița Oancea, despre promovare și construirea imaginii: ,,Cum mă vezi pe stradă mă vezi și pe Instagram!”

,,Știu că se practică, știu că se poartă, știu că este cumva un must în zona asta a show-bizz-ului, nu vorbim doar de actori. Toată lumea trebuie să pară cumva altceva decât este ca să dea bine la public, ca să prindă, ca să nu știu ce. Eu sunt cumva mai atipică și asta știu și colegii mei. Sunt la fel cum sunt în viața mea proprie și personală. Cum mă vezi pe stradă mă vezi și pe instagram. Imaginea mea este fix cum este Doinița Oancea.”