Donald Trump crede că Alec Baldwin a tras intenționat în membrii echipei de producție a filmului „Rust”

Donald Trump, în război cu liga de baseball. Motivul supărării fostului președinte al Americii Profimedia
  • Alec Baldwin a tras cu un pistol de recuzită pe un platou de filmare, ucigând-o pe Halyna Hutchins și rănind un alt membru al echipei de producție a filmului „Rust”.
  • Trump a spus că el crede că Baldwin este un „tip cu probleme” și un „nebun”.
  • Donald Trump; „Cine ar lua o armă și ar îndrepta-o către un director de fotografie și ar apăsa pe trăgaci?”

Fostul președinte american Donald Trump crede că Alec Baldwin ar fi putut împușca intenționat membrii echipei de pe platoul de filmare al peliculei „Rust”. „Este un tip cu probleme. Este ceva în neregulă cu el. Îl urmăresc de ani de zile. Se ia la bătaie cu reporterii. Este un nebun. Și, de obicei, când există cineva de genul ăsta, știți, după părerea mea, el a avut ceva de-a face cu asta”, a declarat Donald Trump, în podcastul lui Chris Stigall, informează Business Insider.

Trump: „Poate că Alec Baldwin a încărcat pistolul”

Trump a adăugat că, în opinia sa, Baldwin s-a comportat iresponsabil îndreptând arma spre un membru al staff-ului, indiferent dacă era încărcată sau nu.

Cum poți să iei o armă și pur și simplu, indiferent dacă este încărcată sau nu, să o îndrepți spre cineva care nici măcar nu apare în film? Să o îndrepți spre această persoană și să apeși pe trăgaci, iar acum ea este moartă?”, întreabă fostul președinte american.