• Donald Trump, ironizat cu ajutorul tehnologiei deepfake
  • Creatorii serialului South Park au realizat un clip cu Trump
  • Tehnologia deepfake a dus falsul la un cu totul alt nivel

Trump spune povestea înfrangerii din alegeri. Seria Sassy Justice este un show web care folosește deepfake-ul.

Creatorii seriei ironizează politicieni și vedete. Obama și Putin au căzut și ei „victime” ale deepfake-ului.

Încă șeful de la Casa Albă – rămas și el cam singur acasă de sărbători – a căzut din nou victimă a deepfake-ului.

Trump a devenit din nou viral pe internet. Fără să vrea de data asta. Creatorii celebrului serial animat South Park au folosit tehnologia falsului pentru un clip în care Trump le spune oamenilor o poveste de Crăciun.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Bună, copii. Sunt Donald Trump, președintele vostru și vreau să vă citesc o poveste. E o poveste foarte specială despre un ren foarte special. Odată ca niciodată, în pădure, a fost un ren. Toți renii erau de acord că era cel mai bun dintre reni. Dar ziua următoare un ren morocănos și bătrân a venit în oraș și a început să spună că renul cel minunat nu e atât de minunat. Și a cerut alegeri! Iar Moșul a zis că vor fi alegeri, dar doar dacă renul promite că nu vor fi trucate și furate. Iar ziua cea mare a venit în pădure și alegerile au avut loc. Renii au început să trișeze, numerele s-au schimbat – 300.000 doar în Pennsylvania. Și uite așa nu a mai fost Crăciun niciodată”

Astăzi, Colegiul electoral american – practic cei 538 de electori aleși în urmă cu o lună, s-au întrunit pentru a stabili dacă Joe Biden va fi noul președinte. 306 la 232 a fost scorul final în favoarea democratului. Votul din acest colegiu este – și a fost în ultimii zeci de ani – o formalitate.