• Cântăreața Medeea a aflat recent că suferă de hipotiroidie
  • Primele simptome pe care le-a avut au fost oboseala cronică și creșterea în greutate
  • Medeea a avut și stări de depresie și a simțit nevoia să se izoleze

Problemele de sănătate nu țin cont de funcție sau de statutul social și lovesc când te aștepți mai puțin. Cum s-a întâmplat și în cazul artistei Medeea. Ea are hipotiroidie și îți povestește ce simptome a avut.

„Am avut o oboseală, o oboseală cronică. Deci efectiv mergeam pe stradă și nu știam cum să fac să ajung mai repede acasă să pun capul pe pernă. Sau mergeam pe stradă și efectiv îmi venea să mă pun pe prima bancă”, a spus Medeea pentru Aleph News.

Cântăreața avea insomnii și, deși mânca la fel ca înainte, în câteva luni a luat in greutate peste 9 kilograme. Astfel că a ajuns la stări depresive.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

„Au fost momente în care efectiv m-am închis în casă, am refuzat să mai ies cu prietenii, am refuzat și emisiuni dacă vă vine să credeți pentru ca nu mă simțeam bine.”

Cu toate astea, Medeea a trecut repede peste stările de depresie. Au ajutat-o mult și prietenii. Artista te încurajează să comunici, să accepți că ai o problemă și mai ales să ai grijă de sănătatea ta. E mai bine să previi, decât să te tratezi, îți spune artista.