• Greva a început marți, după ce WGA și marile studiouri de la Hollywood nu au reușit să ajungă la un acord asupra termenilor unui nou contract luni seară.
  • Membrii breslei au pichetat în fața studiourilor de pe coasta de vest și de est începând de marți după-amiază, fără să se întrevadă un final al grevei.
  • MTV Movie & TV Awards este cel mai recent eveniment de televiziune care a fost afectat de grevă.

Drew Barrymore solidarizează cu membrii Writers Guild of America, renunțând la rolul de prezentatoare a MTV Movie & TV Awards, care va fi difuzată duminică, anunță CNN. I-am ascultat pe scenariști și, pentru a-i respecta cu adevărat, voi renunța la găzduirea MTV Movie & TV Awards live în semn de solidaritate cu greva”, a declarat joi Barrymore într-o declarație transmisă CNN.

Tot ceea ce sărbătorim și onorăm despre filme și televiziune se naște din creația lor. Și până când se va ajunge la o soluție, aleg să aștept, dar voi urmări de acasă și sper că veți fi alături de mine”, a continuat declarația ei.

Barrymore a adăugat că abia așteaptă să participe anul viitor, când voi putea sărbători cu adevărat tot ceea ce a creat MTV, adică un show care permite fanilor să aleagă cui se acordă premiile și care este cu adevărat incluziv”. Bruce Gillmer, producătorul executiv al MTV Movie & TV Awards, a declarat joi, într-o declarație pentru Variety, că Barrymore are sprijinul total” al producătorilor show-ului în momentul în care se retrage din funcția de gazdă din acest an și a adăugat că show-ul va rămâne acum, în esență, fără gazdă”.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

O sursă apropiată de MTV Movie & TV Awards a confirmat pentru CNN că Barrymore va reveni pentru a prezenta ediția din 2024 a show-ului. Aceștia au confirmat, de asemenea, că spectacolul din acest an nu va mai avea o linie de presă sau covor roșu.

MTV Movie & TV Awards este cel mai recent eveniment de televiziune care a fost afectat de grevă. La începutul acestei săptămâni, CNN a relatat că emisiunile de noapte și Saturday Night Light” se transformă în reluări deoarece scenariștii lor se alătură grevei, potrivit unor surse din producție. Premiile MTV Movie & TV Awards sunt încă programate în prezent să fie difuzate în direct pe MTV duminică.

Citește și