• Dua Lipa a fost dată în judecată.
  • Aceasta a postat pe contul personal de Instagram o poză cu ea făcută de paparazzi.
  • Compania cere despăgubiri în valoare de 150.000 de dolari.

Dua Lipa a fost dată în judecată după ce a postat pe contul personal de Instagram o poză cu ea făcută de paparazzi.

Dua Lipa ar fi profitat de pe urma fotografiei, având în vedere că pagina cântăreței de Instagram este folosită drept unealtă de marketing pentru muzica ei, susține Integral Images, potrivit BBC.

Compania cere despăgubiri în valoare de 150.000 de dolari şi a cerut un proces cu juriu. De asemenea,  solicită şi emiterea unui ordin care să o împiedice pe cântăreață să mai comită acte de încălcare a drepturilor de autor, dar și să achite cheltuielile de judecată.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Dua Lipa a postat imaginea pe Instagram pe 7 februarie 2019, la patru zile după ce a fost făcută.  Fotografia, acum ștearsă de pe contul artistei, o arăta pe vedetă cu o pălărie supradimensionată, stând la coadă în aeroport, strângând în brațe biletul de avion și pașaportul: „Voi trăi sub pălării mari și pufoase toată viața,” a scris vedeta pe Instagram.

Integral Images a aplicat pentru înregistrarea drepturilor de autor asupra imaginii, iar cererea a fost aprobată pe 20 februarie 2021.

Reprezentanții companiei susțin că Dua Lipa a publicat „cu bună ştiinţă” fotografia pe reţelele de socializare, fără permisiune, pentru a câștiga bani.