• Integral Images a intentat un proces împotriva cântăreţei britanice, pentru că a postat o poză pe Instgram „fără permisiune sau autorizaţie”.
  • Integral cere daune în valoare de 150.000 de dolari, motivând că Dua Lipa are contul de Instagram monetizat.
  • În fotografie apare Dua Lipa pe aeroport. Poza a fost postată pe Instagram la câteva zile după ce a fost făcută de paparazzi. Ulterior a fost ştearsă de cântăreaţă.

Cântăreaţa Dua Lupa are probleme după ce a postat o fotografie cu ea, făcută de paparazzi, pe Instagram, relatează Forbes.

Dua Lipa nu este prima celebritate care este dată în judecată de agenţiile foto, care motivează că îşi apără proprietatea intelectuală.

Jennifer Lopez, Khloe Kardashian, 50 Cent sunt unele dintre vedetele date în judecată pentru că au postat pozele făcute de paprazzi. Ariana Grande şi Justin Bieber s-au înţeles cu fotograful Robert Barbera, în 2019, pentru plata unei sume nedezvăluite de bani în schimbul fotografiilor.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Modelul Gigi Hadid a fost mai norocoasă. Compania care a dat-o în judecată nu a înregistrat la timp drepturile de autor.

Sancţiunile pentru încălcarea drepturilor de autor pot fi severe. Amenzi de până la 150.000 de dolari, taxe legale şi pierderea profitului, iar mulţi aleg să soluţioneze cazurile înainte de a se încheia procesul.