• Dua Lipa își planificase al treilea album chiar înainte de a debuta.
  • Cântăreața urmează să lanseze noul LP „Radical Optimism” pe 3 mai.
  • Dua Lipa: „Îmi amintesc că când lucram la primul meu album, făceam notițe despre care avea să fie al treilea album”.

Dua Lipa plănuia al treilea album înainte de debutul ei, scrie Music News.

Cântăreața urmează să-și lanseze noul album, „Radical Optimism” pe 3 mai, iar ideea ca albumul să fie produs de Kevin Parker, de la Tame Impala, vine dinainte de a termina lucrarea la LP-ul ei auto-intitulat din 2017.

Dua, în vârstă de 28 de ani, a declarat pentru revista Time100: „Îmi amintesc că când lucram la primul meu album, făceam notițe despre care avea să fie al treilea album.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Este o nebunie să mă gândesc, dar îmi amintesc că am vorbit cu prietenul meu apropiat și A+R Joe, „Poate albumul trei, aș putea lucra cu Kevin Parker”, și mi-a spus: „Bine, ai răbdare, haide să facem pași mici””.

Cu toate acestea, Dua Lipa era deja plină de ambiție și plănuia ca primele ei două albume să demonstreze că „merita să fie într-o cameră” cu respectul cuiva „atât de profund”.

Ea a adăugat: „De când eram foarte mică, mi-am notat lucrurile pe care le visam pentru mine. Întotdeauna am planificat înainte.

„Deși apar surprize pe care le evaluez în acest moment, a existat întotdeauna un obiectiv pe termen lung.”

Ea crede mult în „manifestarea” obiectivelor tale și a încurajat oamenii să-și noteze visele pentru a le ajuta să devină realitate.

Ea a explicat: „Este important să notezi lucrurile, nu știi niciodată ce s-ar putea deveni realitate. Să mă manifest este un lucru mare pentru mine.

„În mod subconștient, lucrezi doar pentru ei. Nimic nu este prea mare.”

Cântăreața și actrița a evoluat ca artist și persoană de la debutul ei în urmă cu șapte ani, iar cel mai recent single al ei este un exemplu al acestei dezvoltări.

Dua Lipa– care a fost numită de Time100 drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume – a remarcat că „cu siguranță nu este aceeași persoană” ca atunci când a scris primul ei album.

Ea a spus: „Am evoluat și am învățat atât de multe, luând-o așa cum vine, fără să văd nimic la fel de rău sau ceva ca un eșec.

„Acest lucru implică multă creștere și înțelegere a mea, cunoașterea valorii mele, fie că este vorba de afaceri, dragoste sau prietenie”.

Citește și