Dua Lipa și-a planificat lansarea celui de-al treilea album, chiar înainte de a debuta în industria muzicală. Când vei putea asculta „Radical Optimism”

Dua Lipa plănuia al treilea album înainte de debutul ei, scrie Music News.

Cântăreața urmează să-și lanseze noul album, „Radical Optimism” pe 3 mai, iar ideea ca albumul să fie produs de Kevin Parker, de la Tame Impala, vine dinainte de a termina lucrarea la LP-ul ei auto-intitulat din 2017.

Dua, în vârstă de 28 de ani, a declarat pentru revista Time100: „Îmi amintesc că când lucram la primul meu album, făceam notițe despre care avea să fie al treilea album.

„Este o nebunie să mă gândesc, dar îmi amintesc că am vorbit cu prietenul meu apropiat și A+R Joe, „Poate albumul trei, aș putea lucra cu Kevin Parker”, și mi-a spus: „Bine, ai răbdare, haide să facem pași mici””.

Cu toate acestea, Dua Lipa era deja plină de ambiție și plănuia ca primele ei două albume să demonstreze că „merita să fie într-o cameră” cu respectul cuiva „atât de profund”.

Ea a adăugat: „De când eram foarte mică, mi-am notat lucrurile pe care le visam pentru mine. Întotdeauna am planificat înainte.

„Deși apar surprize pe care le evaluez în acest moment, a existat întotdeauna un obiectiv pe termen lung.”

Ea crede mult în „manifestarea” obiectivelor tale și a încurajat oamenii să-și noteze visele pentru a le ajuta să devină realitate.

Ea a explicat: „Este important să notezi lucrurile, nu știi niciodată ce s-ar putea deveni realitate. Să mă manifest este un lucru mare pentru mine.

„În mod subconștient, lucrezi doar pentru ei. Nimic nu este prea mare.”

Cântăreața și actrița a evoluat ca artist și persoană de la debutul ei în urmă cu șapte ani, iar cel mai recent single al ei este un exemplu al acestei dezvoltări.

Dua Lipa– care a fost numită de Time100 drept unul dintre cei mai influenți oameni din lume – a remarcat că „cu siguranță nu este aceeași persoană” ca atunci când a scris primul ei album.

Ea a spus: „Am evoluat și am învățat atât de multe, luând-o așa cum vine, fără să văd nimic la fel de rău sau ceva ca un eșec.

„Acest lucru implică multă creștere și înțelegere a mea, cunoașterea valorii mele, fie că este vorba de afaceri, dragoste sau prietenie”.

Citește și

Exit mobile version