• Dumbledore își mărturisește dragostea față de Grindelwald în noul trailer Fantastic Beasts.
  • Un scurt spot TV îi arată pe cei doi discutând despre planurile maleficului Grindelwald de a cuceri lumea.
  • Când Grindelwald (Mads Mikkelsen) insinuează că Dumbledore (Jude Law) i-a promis că va fi alături de el, acesta îi răspunde: „Este pentru că eram îndrăgostit de tine”.

Fanii lui Harry Potter reacționează la cel mai recent trailer al filmului Fantastic Beasts: Secretele lui Dumbledore, în care eroul își mărturisește dragostea față de rivalul său, Grindelwald, relatează The Independent.

Un scurt spot TV îi arată pe cei doi discutând despre planurile maleficului Grindelwald de a cuceri lumea.

Când Grindelwald (Mads Mikkelsen) insinuează că Dumbledore (Jude Law) i-a promis că va fi alături de el, acesta îi răspunde: „Este pentru că eram îndrăgostit de tine”.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

În cărțile Harry Potter, s-a sugerat că între cele două personaje a existat o relație romantică, iar autoarea JK Rowling a confirmat ulterior că Dumbledore este homosexual.

Fanii au reacționat la clip pe rețelele de socializare, primirea fiind în mare parte pozitivă.

O mare parte din laude au fost adresate lui Mikkelsen, care l-a înlocuit pe Johnny Depp în rolul lui Grindelwald după ce Depp a pierdut procesul de calomnie împotriva publicației The Sun pentru că l-a catalogat drept un „bătăuș de soții”.

„Mads Mikkelsen. Asta este. Ăsta e tweetul”, a scris un fan, în timp ce altul a glumit: „Felul în care Mads Mikkelsen face ca totul să fie gay și rău, el este iubirea vieții mele”.

Alții au lăudat momentul pentru că a făcut serialul mai incluziv. Rowling spusese că Dumbledore era homosexual, acest lucru nu a fost niciodată abordat în mod explicit nici în cărți, nici în filme, înainte de acest trailer.