• Trailerul „Avatar: Calea apei”: Mult-așteptata continuare a lui James Cameron prezintă în sfârșit imagini în premieră.
  • Rulajul său inițial în Statele Unite a fost fără precedent, filmul prosperând în cinematografe timp de peste 10 luni.
  • Cel de-al doilea „Avatar” va avea în distribuție majoritatea actorilor din filmul original, inclusiv Zoe Saldana în rolul lui Neytiri.

După 13 ani și numeroase amânări, 20th Century Studios a lansat în sfârșit primul trailer al filmului „Avatar 2” al lui James Cameron, care va fi lansat pe 16 decembrie. Acesta marchează mult așteptata continuare a filmului cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Titlul oficial al continuării este „Avatar: The Way of Water”.

După ce a fost relansat anul trecut în China, primul „Avatar” a depășit „Avengers: Endgame” ca fiind cel mai profitabil film din toate timpurile (în funcție de vânzările de bilete), când veniturile sale au depășit 2,8 miliarde de dolari la nivel global. Rulajul său inițial în Statele Unite a fost fără precedent, filmul prosperând în cinematografe timp de peste 10 luni.

Cel de-al doilea „Avatar” va avea în distribuție majoritatea actorilor din filmul original, inclusiv Zoe Saldana în rolul lui Neytiri, Sigourney Weaver într-un nou rol și Sam Worthington în rolul lui Jake Sully. Se alătură distribuției Kate Winslet în rolul lui Ronal, Michelle Yeoh în rolul Dr. Karina Mogue și Oona Chaplin în rolul lui Varang, printre alții. Noul film reia de unde s-a oprit ultimul, cu Sully și Neytiri construindu-și familia pe planeta Pandora și luptând împotriva noilor amenințări la adresa civilizației sale în plină dezvoltare.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA