Dwayne „the Rock“ Johnson a fost cel mai bine plătit actor în ultimul an

Dwayne „the Rock“ Johnson a fost cel mai bine plătit actor în ultimul an Sursă foto: Profimedia
  • Dwayne „the Rock“ Johnson a fost desemnat cel mai bine plătit actor pentru al doilea an la rând, potrivit revistei Forbes.
  • A câştigat 87,5 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2019 şi 1 iunie 2020.
  • Top 10 cel mai bine plătiţi actori în ultimul an au câştigat 545,5 milioane de dolari, peste un sfert din aceşti bani venind de la Netflix.

Dacă ești curios ce actor a avut cel mai mare câștig în ultimul an, este vorba despre Dwayne Johnson. Fostul luptător a câştigat 87,5 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2019 şi 1 iunie 2020, dintre aceştia, 23,5 milioane pentru thrillerul Red Notice, realizat de Netflix. De asemenea, o mare parte din banii câştigaţi de el vin din linia sa de îmbrăcăminte fitness, Project Rock.

Ryan Reynolds, partenerul lui The Rock în „Red Notice“, ocupă poziţia secundă în top, cu 71,5 milioane de dolari. Dintre aceştia, 20 de milioane de dolari i-a primit pentru „Red Notice“ şi „20 de milioane de dolari pentru Six Underground“, un alt film Netflix.

Pe locul trei în top se află actorul şi producătorul Mark Wahlberg, care a obţinut 58 milioane de dolari, în timp ce Ben Affleck a ocupat poziţia a patra, iar Vin Diesel este al cincilea. Actorul indian Akshay Kumar a fost singura vedetă Bollywood din top 10. El se situează pe locul şase cu câştiguri de 48,5 milioane de dolari. Top 10 este completat de Lin-Manuel Miranda, Will Smith, Adam Sandler şi Jackie Chan.

Forbes notează că top 10 cel mai bine plătiţi actori în ultimul an au câştigat 545,5 milioane de dolari, peste un sfert din aceşti bani venind de la Netflix.