• Cântăreţul Ed Sheeran are planuri pentru a-şi construi o criptă.
  • Acesta vrea să o construiască sub incinta casei sale din estul Angliei.
  • Anul trecut, el a primit permisiunea pentru a face acea capelă în formă de barcă.

Cântărețul și compozitorul Ed Sheeran pregătește planuri pentru o adăugire neobișnuită la vasta sa proprietate rurală din Anglia: o cameră funerară. Într-o cerere depusă la autoritatea locală de planificare, arhitecții care lucrează în numele superstarului au prezentat desenele pentru o „zonă de înmormântare”, care ar urma să se afle sub o capelă din incinta casei sale din Suffolk, în estul Angliei.

Câștigătorul premiului Grammy, în vârstă de 30 de ani, al cărui cel mai recent album se numește „=” (pronunțat „equals”), a primit anul trecut permisiunea de a construi pe terenul său o capelă în formă de barcă, dotată cu o scară în spirală și o galerie. Noua cerere de planificare, depusă la 24 decembrie, solicită ca acesta să poată adăuga o mică criptă la clădire.

Capela este construită pentru a „răspunde unei nevoi importante de a avea un loc privat de retragere pentru contemplare și rugăciune, pentru celebrarea unor evenimente importante din viața și din familie, pentru întâlniri familiale și sociale, căsătorii (și) botezuri”, potrivit unui document prezentat în cererea inițială.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Ed Sheeran are oaspeți în vizită din toată lumea, inclusiv din SUA, Irlanda, Ghana, Nigeria, Asia și Australia, se precizează în document.

„Astfel, solicitantul urmărește să ofere un spațiu în care, el, familia sa și aceste persoane diferite se pot retrage pentru contemplare, rugăciune și relaxare, pentru a se întâlni, sărbători și medita în pace și în siguranță față de deranjamente”, se precizează în document.

Alte documente publice prezentate alături de cerere arată că proprietatea lui Sheeran cuprinde o cabană mare, iazuri, o pajiște, o orangerie și o serie de anexe. Scopul exact al zonei de înmormântare nu a fost explicat în cererea de planificare. Sheeran își împarte casa cu soția sa, Cherry Seaborn, și cu fiica lor, Lyra, care s-a născut în 2020.