• Numele fondatorului SpaceX a fost menționat în mod repetat în procesul dintre Depp și Amber Heard.
  • Elon Musk l-a provocat pe Johnny Depp la o luptă în cușcă.
  • Actorul l-a amenințat pe proprietarul Tesla că îi va tăia penisul, în momentul în care a aflat de o presupusă aventură între el și fosta lui soție.

Elon Musk îl provoacă pe Johnny Depp la „o luptă în cușcă“. Reacția vine după ce Musk a fost menționat în procesul de calomnie în care sunt implicați Depp și Amber Heard, scrie The Independent.

„Dacă Johnny vrea o luptă în cușcă, să mă anunțe“, a glumit Musk. El a negat, de asemenea, multe dintre acuzațiile din procesul actorului cu fosta soție, precum faptul că ar făcut sex în grup cu Heard, actorul și modelul Cara Delevingne. „Nu am făcut sex în grup, să știi“, a insistat Musk.

Cum a căzut Musk victimă în scandalul conjugal dintre Depp și Heard?

Depp a susținut că Musk a avut o aventură cu fosta lui soție, Amber Heard, în timp ce erau căsătoriți. În plus, proprietarul Tesla a fost amenințat de actor că îi va tăia penisul, iar textele trimise de acesta lui Musk sunt dovada. Acestea au fost citite și în instanță.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Musk nu dezminte o posibilă relație cu Amber, însă asigură că nu au avut o aventură în timp ce aceasta era căsătorită cu Depp: „Cu siguranță nu am avut o aventură cu Amber în timp ce era căsătorită cu Johnny, acest lucru este fals în totalitate“.

Totuși, el a avut câteva sfaturi pentru fostul cuplu. Musk le-a recomandat lui Depp și lui Heard să îngroape securea războiului și să meargă mai departe.