• Am vorbit cu Kanye astăzi și mi-am exprimat îngrijorarea cu privire la tweetul său recent, pe care cred că l-a luat la inimă”, a postat el.
  • Kanye West a făcut afirmații antisemite bizare prin intermediul Twitter.
  • El a continuat să scrie pe Twitter că va trece la death con 3 On JEWISH PEOPLE”.

Elon Musk a vorbit cu Kanye West despre mesajele antisemite pe care acesta le-a postat pe rețelele de socializare în weekend. Duminică, conturile de Twitter și Instagram ale starului hip-hop au fost suspendate sau blocate pentru a-l împiedica să mai facă alte remarci ofensatoare.

Ca răspuns, miliardarul Musk, mogulul Tesla, care a încercat să cumpere platforma de microblogging, a intrat luni pe Twitter pentru a dezvălui că a luat legătura cu West.

Am vorbit cu Kanye astăzi și mi-am exprimat îngrijorarea cu privire la tweetul său recent, pe care cred că l-a luat la inimă”, a postat el. Sâmbătă, rapperul Donda a făcut afirmații antisemite bizare prin intermediul Twitter, după ce contul său de Instagram a fost restricționat din cauza altor comentarii controversate, inclusiv afirmând că colegul său rapper Sean Diddy Combs a fost influențat de „oameni evrei”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Ulterior, el a continuat să scrie pe Twitter că va trece la death con 3 On JEWISH PEOPLE”, făcând referire la starea de alertă sporită folosită de membrii armatei americane.

Vedeta a adăugat apoi: Partea amuzantă este că nu pot fi antisemit, deoarece oamenii de culoare sunt de fapt evrei, de asemenea, voi v-ați jucat cu mine și ați încercat să înnegriți pe oricine se opune agendei voastre.