• Cufărul piraţilor vine în sufrageria ta ca să-i desluşeşti misterele
  • Poţi juca singur sau cu gaşca de prieteni
  • Jocul ajunge la tine împachetat şi dezinfectat
  • Poate fi folosit şi ca unealtă de teambuilding pentru companii

Escape home s-a năcut în pandemie din dorinţa de a-ţi oferi chiar la tine în sufragerie o experienţă inedită. Costă 200 de lei şi poţi juca singur sau alături de apropiaţi. Ce ai de făcut? Să dezlegi capcanele cufărului şi să găseşti comoara finală.

David, unul dintre creatori, a investit circa 5 mii de euro pentru realizarea jocului şi a fost gata în două luni de zile. Jocul este livrat la tine acasă împachetat şi dezinfectat.

” Este wow. Adică nu mă aşteptam să joc la mine acasă ceva de genul ăsta.  Ai de făcut o probă ca să poţi să accesezi cufărul. Provocarea începe din momentul în care ai dat folia jos.  Eu sunt împătimită de tot ce ţine de conceptul ăsta de escape room.  Am încercat tot felul de variante de escape pentru acasă.  Cufărul ăsta chiar este ceva inedit şi recunosc că este mult peste aşteptări”, spune Valeria Radu, jucător.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

DAVID COTOVIŢCHI, creatorul jocului: ”E un joc mobil de data aceasta care este diferit de jocul clasic de escape pentru că se livrează în casele oamenilor şi poate fi jucat în siguranţă totală.  Poate fi jucat şi de copii dacă sunt adolescenţi peste 14 ani.  Dacă sunt mai micuţi e nevoie probabil şi de ajutorul părinţilor.  Regulamentul trebuie parcurs de fiecare membru al echipei, după care există un plic în care există povestea, în interior, cu care jucătorii demarează jocul şi de asemenea, aici există şi o tabletă pe care primesc indicii.  Ideal ar fi să fie 3-4 persoane.  Poate fi folosit şi ca unealtă de teambuilding pentru companii.  E un exerciţiu de atenţie şi e un exerciţiu şi de logică.”