• Untold, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din România, se extinde și în Dubai.
  • Prima ediție a avut un mare succes, de aceea organizatorii au anunțat că Untold Dubai revine și în 2025.
  • Pentru anul viitor, organizatorii promit un line-up diversificat și producții vizuale uluitoare.

Ești fan UNTOLD? A început înregistrarea pentru a doua ediție a festivalului din Dubai. Dacă te înscrii pe site-ul lor, vei fi printre primii care află data și locul unde se va desfășura festivalul.

Untold, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din România, se extinde și în Dubai. Prima ediție a avut un mare succes, de aceea organizatorii au anunțat că Untold Dubai revine și în 2025, cu o experiență și mai spectaculoasă pentru fanii muzicii electronice. UNTOLD, născut la Cluj, își respectă promisiunea de a fi partener cu Dubaiul în entertainment și îl poziționează pe harta internațională a destinațiilor de festival. Pentru anul viitor, organizatorii promit un line-up diversificat și producții vizuale uluitoare. La prima ediție au fost peste 185.000 de fani, iar pe scenă au urcat Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren și mulți alții. UNTOLD e acum o comunitate globală care împărtășește bucuria muzicii.

Vara începe, așa că dacă vrei să ajungi la unul dintre cele mai mari festivaluri, trebuie să te grăbești să-ți iei bilet. SAGA Festival are loc la București, între 5 și 7 iulie. Zeci de artiști internaționali și DJ vor concerta la ROMAERO, inclusiv Dennis Lloyd, Loreen și mulți alții. În aceeași perioadă se organizează și Neversea, între 4-7 iulie, pe Plaja „Modern”, din Constanța. Iar printre artiștii de pe main stage vor fi Maluma, Nick Carter, Salvatore Ganacci și Steve Aoki. Iar Electric Castle, care va fi, între 17 și 21 iulie, ajuns la a 10-a ediție și aduce pe scenă o combinație impresionantă de artiști și genuri muzicale. Deci ai unde merge, ce vedea și pe cine asculta anul acesta.

Recomandări

NZEB EXPO ÎȚI ARATĂ CASA 3D
5,5MIL TURIȘTI PUN ÎN PERICOL SANTORINI
APPLE PRIMEȘTE SANCȚIUNI DE LA COMISIA EUROPEANĂ
G7 VREA ARMISTIȚIU GLOBAL ÎN TIMPUL JO 2024
SPANIA INVINGE CROAȚIA LA EURO 2024
ALEGERILE DE LA S1 NU SE REIAU

Citește și