• Vlad Craioveanu mărturisește, râzând, că a tras chiulul în meseria de jurnalist și acum s-a apucat de muncă, la televiziunea lui Adrian Sârbu, Aleph News
  • V. Craioveanu: „De obicei resping ideea de muncă, dar în momentul în care văd că am ceva de învățat, nu ezit s-o fac”
  • Craioveanu s-a tuns pentru că Sârbu a zis că vrea pe post un „chel que chose

Marius Tucă și Vlad Craioveanu și-au amintit de anii mulți petrecuți în presă, de vremurile când au fost colegi la Smart Radio, de părul lung care nu mai este, în ediția de joi a emisiunii ”Marius Tucă Show” în studioul Aleph News.

Craioveanu spune că n-a muncit niciodată până acum, când a venit la Aleph News, dar nu se dă în lături de la muncă atunci când are ceva de învățat.

”V. Craioveanu: De când am venit la Aleph News, pot spune că am învățat și eu ceva despre jurnalism și despre muncă. Eu, de 20 și ceva de ani, până la Adrian Sârbu, jur că n-am muncit niciodată.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Marius Tucă: Dar la început ai lucrat tot cu Sârbu.

V. Craioveanu: Da, dar atunci mă lăsa să nu muncesc, le zicea celorlalți: Băh, nu-l puneți la muncă, altfel nu mai e bun.

De obicei resping ideea de muncă, dar în momentul în care văd că am ceva de învățat și văd că pot să adaug niște plus valoare la ce înseamnă Vlad Craioveanu pe piața media din România, nu ezit s-o fac, cu orice risc, de a fi admonestat, certat. Prefer genul acesta de om unui om perfid care să te laude de mii de ori și apoi să primești șapte topoare în cap.” 

Vlad Craioveanu spune povestea părului vâlvoi care i-a fost ani buni cartea de vizită. S-a tuns în direct, în studioul de radio pentru că i-a zis Sârbu că vrea pe post ”un chel que chose”.

Craioveanu, parte din echipa Știu, mărturisește că termenul de paradigmă l-a cunoscut la Aleph News, pentru că el a făcut presă din instinct mai mult de 20 de ani. ”Toată presa e lipsită de substanță, era timpul pentru Aleph”.