• Evenimentul de probă a avut loc la un club cu o capacitate de 17.000 de oameni.
  • Seara a făcut parte dintr-o serie de experimente efectuate de Fieldlab.
  • Unii dintre tineri au fost încurajați să strige să strige, alții să poarte masca.

Să tot participi la teste, în Olanda! 1.300 de oameni au petrecut într-un club din Amsterdam, la cererea autorităților. Guvernul a făcut un experiment pentru a vedea dacă grupurile mari se pot aduna în siguranță.

Evenimentul de test a avut loc la Ziggo Club, un club cu o capacitate de 17.000 de oameni. Tinerii care au participat s-au distrat atât de bine încât nu au mai ținut cont de faptul că sunt monitorizați.

Seara a făcut parte dintr-o serie de experimente efectuate de Field-lab, o inițiativă înființată de guvern și industria evenimentelor. Pasionații de dans au fost împărțiți în cinci grupuri de 250 de persoane, fiecare cu reguli diferite.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

„De fapt, testăm aici dacă oamenii respectă măsurile pe care le-am solicitat de la ei”, a declarat Pieter Lubberts, project manager – Fieldlab Events.

„Ne pot da o anumită idee, dar acestea nu vor duce la 100% certitudine. Cu toate acestea, ele vor fi utile pentru evenimente mari și profitabile, cele care atrag mulți vizitatori”, a spus și medicul Andreas Voss.

Unii dintre tineri au fost încurajați să strige, să fie cât mai euforici, iar alții au fost nevoiți să poarte măști. „Ne-au spus să păstrăm măștile faciale când ne mișcăm, dar trebuie să beau o bere cumva”, a mărturisit unul dintre spectatori.