• Tablouri realizate de peste 100 de artiști au fost expuse într-un parc din Craiova
  • Participanții la expoziție au apreciat ideea
  • Artiștii plastici spun că pandemia le-a afectat creativitatea

Ești pasionat de artă? Hai să-ți dau o idee. La Craiova, ai parte de o expoziţie în aer liber. Așa că, dacă ești prin zonă, poţi admira tablouri realizate de peste o sută de artişi.

Alexandra a văzut deja expoziţia și este de părere că galeriile în aer liber ar avea mai mult succes decât cele din interior.

Lumea înţelege ideea de a avea un tablou, de a pune din nou un tablou pe perete, tablouri la care s-a renunţat, în ultima perioadă, prin ideea de minimalism.(…) Ar fi mult mai ok să avem pe perete un tablou făcut de un copil talentat, decât un tablou scos la imprimantă”, a spus Alexandra Marinescu, chirurg estetician.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Darius Scurtu este unul dintre artiști. De cum a ajuns, a și vândut un tablou.
Spune, însă, că pandemia nu i-a adus deloc inspiraţie.

A fost destul de demotivantă pentru că atunci când stai închis tot timpul în casa, nu ştiu, zici că te odihneşti, ca eşti liber, că ai mintea liberă, dar de fapt nu e chiar aşa. Acum, când am început să ies în natură, să merg, a început să funcţioneze iar mintea pe latura artistică”, spune Daniel Scurtu, pictor

Și în timp ce tu admiri tablourile, ai parte și de muzică live. Dar grăbește-te, expoziția își închide porțile în această seară, la ora 18.