Familia Bundy se întoarce în varianta animată. Anunțul producătorilor

Familia Bundy se întoarce Celebrul serial Married with Children, sau Familia Bundy cum a rulat în România, se va întoarce pe micile ecrane, sub forma de desene animate. Foto: Captură Youtube
  • Celebrul serial Married with Children, sau Familia Bundy cum a rulat în România, se va întoarce pe micile ecrane, sub forma de desene animate.
  • Renaștarea animată a serialului este în curs de producție și, cel mai important, distribuția principală a seriei originale e pregătită să revină.
  • Potrivit Variety, Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate și David Faustino sunt toți pregătiți să-și reia rolurile care i-au consacrat.

Celebrul serial Married with Children, sau Familia Bundy cum a rulat în România, se va întoarce pe micile ecrane, sub forma de desene animate.

Deși nu se știe ce serviciu de streaming va oferi acest serial, însă sursa citată anunță că se va da o adevărată bătălie pentru a prelua faimosul brand.

Alex Carter, co-producător executiv al serialului „Family Guy”, va scrie versiunea animată a îndrăgitului sitcom și va servi ca producător executiv și showrunner. Totul se va produce sub umbrela Sony Pictures Television, Sony deținând și distribuind seria originală.

Married With Children a rulat timp de 11 sezoane între 1987 și 1997 pe rețeaua Fox. Sitcomul s-a dovedit a fi un succes major și a ajutat la stabilirea Fox ca jucător important în prime time.

Showul a atras controverse în timpul difuzării, unii telespectatori considerând glumele drept exagerate și poveștile prezentate drept neplăcute. În ciuda faptului că nu a fost niciodată un succes printre critici, serialul a fost extrem de apreciat de fani.

Variety menționează că au existat zvonuri despre o potențială renaștere sau unui spin-off după acest serial, inclusiv unul care s-ar fi concentrat pe Bud Bundy (Faustino), acum adult.

La 76 de ani, cariera lui Ed O’Neill a atins un apogeu prin rolul din Modern Family, Jay Pritchett.