• Familia regală a efectuat o vizită surpriză la o expoziție internațională.
  • Cuplul regal, ambii în vârstă de 41 ani, au fost însoțiți de copiii lor.
  • Familia regală a admirat un avion de transport uriaș C-17.

Escadrila regală din Țara Galilor a încântat mulțimile, în fruntea acesteia fiind drăgălașul prinț Louis, urmat de prințul carismatic George, apoi de tăticul lor, Will, în vreme ce grațioasa prințesă Charlotte, la 9 ani, și eleganta Kate, la 41 ani, arătau șic în pantofi bleumarin asortați.

Prințul și Prințesa de Wales s-au asigurat că vacanțele de vară ale copiilor lor să aibă un început grozav la un an după moartea străbunicii lor.

Familia regală a trecut prin multe dificultăți în ultimii doi ani – plecarea lui Harry și Meghan din familia regală, decesul prințului Philip și a reginei Elizabeth a II-a, scandalurile mediatice ale lui Harry și încoronarea regelui Charles al III-lea și a reginei consoarte Camilla.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Prima oprire a familiei a fost un avion de transport uriaș C-17, care a fost folosit pentru a transporta sicriul regretatei regine în zilele dinaintea înmormântării ei din septembrie anul trecut, potrivit AP.

Cei cinci membri ai familiei au fost duși într-un tur al aeronavei, iar prințul George – care săptămâna viitoare își sărbătorește cea de-a 10-a aniversare – a fost deosebit de interesat să-i inspecteze pe controlori.

Copilul cel mare al cuplului a radiat de bucurie în timpul turneului – în timp ce fratele său mai mic a testat un quad bike.

Prințesa Kate a dat mâna și a discutat cu mulți copii prezenți la eveniment.