Familia regală britanică se relaxează după trei ani tensionați

William, the Prince of Wales, sits with his children Princess Charlotte, Prince Louis and Prince George, right, Saturday June 17, 2023, ahead of Father's Day. (Millie Pilkington/Kensington Palace via AP)

Escadrila regală din Țara Galilor a încântat mulțimile, în fruntea acesteia fiind drăgălașul prinț Louis, urmat de prințul carismatic George, apoi de tăticul lor, Will, în vreme ce grațioasa prințesă Charlotte, la 9 ani, și eleganta Kate, la 41 ani, arătau șic în pantofi bleumarin asortați.

Prințul și Prințesa de Wales s-au asigurat că vacanțele de vară ale copiilor lor să aibă un început grozav la un an după moartea străbunicii lor.

Familia regală a trecut prin multe dificultăți în ultimii doi ani – plecarea lui Harry și Meghan din familia regală, decesul prințului Philip și a reginei Elizabeth a II-a, scandalurile mediatice ale lui Harry și încoronarea regelui Charles al III-lea și a reginei consoarte Camilla.

Prima oprire a familiei a fost un avion de transport uriaș C-17, care a fost folosit pentru a transporta sicriul regretatei regine în zilele dinaintea înmormântării ei din septembrie anul trecut, potrivit AP.

Cei cinci membri ai familiei au fost duși într-un tur al aeronavei, iar prințul George – care săptămâna viitoare își sărbătorește cea de-a 10-a aniversare – a fost deosebit de interesat să-i inspecteze pe controlori.

Copilul cel mare al cuplului a radiat de bucurie în timpul turneului – în timp ce fratele său mai mic a testat un quad bike.

Prințesa Kate a dat mâna și a discutat cu mulți copii prezenți la eveniment. 

Exit mobile version