• Filmul „Barbie” al Gretei Gerwig va ajunge în cinematografe abia peste un an și ceva.
  • Compania de producție cinematografică Warner Bros. ne-a dezvăluit o fotografie care trădează că Ryan Gosling va interpreta rolul lui Ken.
  • Gosling pare abia scos din cutie. Pielea sa este bronzată, iar abdomenul tonifiat este la el acasă, precum și părul blond decolorat.

Filmul „Barbie” al Gretei Gerwig va ajunge în cinematografe abia peste un an și ceva.

Însă, până atunci, compania de producție cinematografică Warner Bros. ne-a dezvăluit o fotografie care trădează că Ryan Gosling va interpreta rolul lui Ken, iubitul bronzat, tonifiat și din plastic al lui Barbie, interpretată de Margot Robbie.

Este prima imagine oficială a lui Gosling în rolul personajului devenit celebru la raionul de jucării.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Pe baza fotografiei, Gosling pare abia scos din cutie. Pielea sa este bronzată, iar abdomenul tonifiat este la el acasă, precum și părul blond decolorat.

Lenjeria intimă are inscripționată propriul nume și poartă o vestă de blugi fără mâneci pe un fundal roz.

Se va plictisi Barbie de „obiceiurile” vestimentare ale lui Ken? Îi va dovedi Ken iubitei sale Barbie că nu este doar un pachet de mușchi? Sau Ken va conspira împotriva lui Barbie și va deveni personajul negativ al poveștii ei?

Fanii vor trebui să mai aștepte până pe 21 iulie 2023, când va fi lansat filmul, pentru a afla ce vor face Barbie, Ken și Will Ferrell.