Fanii „Game of Thrones” au șansa să devină lorzi ai Westeros-ului. Unde are loc licitație masivă cu obiecte autentice din serial

Dacă ești fan cu adevărat al serialului „Game of Thrones” acum ai ocazia de a deține și un obiect din lumea fantastică a Westeros.

Peste 2.000 de costume, recuzite și decorațiuni de platou din celebrul serial sunt scoase la licitație în Dallas, Texas.

Care sunt cele mai populare obiecte pe care le putem cumpăra din cadrul evenimentului?

Cea mai mare bătălie o să fie la fel ca în serial, pe tronul de fier. Adevărul e că deșii ți-ar plăcea să ai așa ceva în casă, un obiect poate neprețuit pentru multă lume, de data asta, după o zi obositoare, poate ai prefera un scaun cu masaj în loc de un tron făcut din săbii. Chit că și aia poate fi o formă de relaxare prin acupunctură.

Prețul acestuia a ajuns la 30.000 de dolari până în momentul acesta, dar probabil prețul va crește zilele următoare. De altfel, sunt foarte multe costume importante ale personajelor de care ne-am îndrăgostit, cum ar fi costumul lui Jon Snow sau rochiile Emiliei Clark.

Iar aici o să fie foarte mulți doritori mai ales că se apropie halloween-ul. Cine nu își dorește să aibă un costum autentic din GOT?

Licitația se desfășoară atât online cât și fizic, în America, Dallas, Texas mai exact, și o să fie două zile pline, pentru oamenii care își doresc să plece cu ceva de acolo.

Exit mobile version