• Un fan a deplâns pe Twitter: Și Pete și-a tatuat numele lui Kim și al copiilor ei pe gât, asta e jenant.
  • El și-a făcut tatuajul în luna mai și mai are un altul pe care scrie My Girl Is A Lawyer.
  • Al patrulea său tatuaj tribut este reprezentat de cuvintele Jasmine și Aladdin – o referire la ziua în care s-au cunoscut, când s-au sărutat într-o scenetă SNL cu tematică Disney.

Kim și Pete s-au despărțit, potrivit E! News și CNN pe 5 august. După nouă luni de relație, după ce și-au început idila extrem de mediatizată în octombrie 2021, cei doi au decis să fie doar prieteni.

Au multă dragoste și respect unul pentru celălalt”, a împărtășit un insider. Dar au descoperit că distanța mare și programele lor solicitante au făcut foarte dificilă menținerea unei relații. Despărțirea a avut loc cândva în această săptămână, potrivit sursei.

Divorțul avansează cu Kanye”, a împărtășit un alt insider, în ciuda zvonurilor că se reiau. Sunt fericiți în co-parenting”, a spus una dintre sursele E!

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Distanța se referea la faptul că Pete și-a petrecut o mare parte din vară în Australia, lucrând la un film. Kim își împarte cei patru copii cu fostul soț Kanye West, fiind vorba de North, Psalm, Chicago și Saint. Un aspect pe care fanii nu l-au trecut cu vederea este devotamentul lui Pete față de relația lor până în prezent.

Printre gesturile sale exagerate se numără și faptul că și-a făcut mai multe tatuaje pentru ea, inclusiv un tatuaj pe claviculă pe care scrie: KNSCP” pentru actuala lui soție și pentru fiecare dintre copiii ei.

Un fan a deplâns pe Twitter: Și Pete și-a tatuat numele lui Kim și al copiilor ei pe gât, asta e jenant.

Un altul a scris: Pete Davidson și-a dat seama că și-a tatuat inițialele lui Kim Kardashian și ale copiilor ei pe corp fără niciun motiv, alături de o imagine cu Will Byers din serialul Stranger Things de la Netflix care plânge. Pete Davidson chiar și-a făcut un tatuaj cu Kim Kardashian și toți copiii ei doar pentru a fi lăsat. Mans a fost încornorat, a scris un al treilea.

El și-a făcut tatuajul în luna mai și mai are un altul pe care scrie My Girl Is A Lawyer, alături de un al treilea, un branding, pe care scrie Kim pe gât.

Al patrulea său tatuaj tribut este reprezentat de cuvintele Jasmine și Aladdin – o referire la ziua în care s-au cunoscut, când s-au sărutat într-o scenetă SNL cu tematică Disney. Da, are câteva tatuaje, câteva tatuaje drăguțe pe care și le-a făcut, a declarat Kim în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres.