• Unii fani au precizat, însă, că Aire înseamnă leul lui Dumnezeu în ebraică.
  • Kylie a dezvăluit că numele copilului este Aire.
  • Kylie îi are pe Aire și pe fiica Stormi, în vârstă de patru ani, cu rapperul Travis Scott.

Kylie Jenner a împărtășit în sfârșit noul nume pe care i l-a dat fiului ei, după ce inițial îl numise Wolf Webster, însă unii fani au rămas îngroziți de noul pseudonim – din cauza semnificației sale în limba arabă.

Vedeta în vârstă de 25 de ani a intrat sâmbătă pe Instagram pentru a împărtăși primele fotografii cu băiețelul ei, pe care l-a născut pe 2 februarie anul trecut, dezvăluind că noul său nume este Aire.

Kylie îi are pe Aire și pe fiica Stormi, în vârstă de patru ani, cu rapperul Travis Scott. În timp ce mulți oameni s-au bucurat de anunț, unii fani au subliniat în glumă că Aire” se traduce prin „penisul meu” în argou arab.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Jurnalista Antoinette Lattouf a scris pe Twitter: Umm ar trebui să-i spună cineva lui Kylie Jenner că și-a redenumit fiul Aire, care este o expresie arabă comună pentru penisul meu sau nu?”. Ea nu a fost singura persoană care a făcut legătura, o altă persoană scriind: Kylie deada** și-a numit fiul penisul meu în arabă.”

Nu Kylie Jenner își numește fiul Aire????? LOOOOOOOL. Ea nu-l poate duce niciodată într-o țară vorbitoare de arabă”, a glumit o a treia persoană.

Altul a adăugat: Ca vorbitor de arabă, nu m-am putut abține să nu chicotesc la numele fiului lui Kylie.” Potrivit Urban Dictionary, numele este în arabă pentru cel mai bun prieten”, dar, de asemenea, înseamnă penis, în funcție de utilizare”.

Unii fani au precizat, însă, că Aire înseamnă leul lui Dumnezeu în ebraică. În prima imagine adorabilă pe care Kylie a împărtășit-o cu fiul ei, mama a doi copii l-a îmbrățișat pe Aire aproape de pieptul ei, fiul ei fiind îmbrăcat într-un adorabil body de rechin.